Privacyverklaring

Jolien Berghmans CommV verwerkt uw persoonsgegevens doordat u gebruik maakt van de diensten van Jolien Berghmans CommV en/of omdat u deze zelf bij het registreren op de website jolienberghmans.be verstrekt.

Jolien Berghmans CommV verwerkt uw persoonsgegevens om contact met u op te kunnen nemen als u daar om verzoekt (per e-mail, telefonisch en/of per post). Ook kan Jolien Berghmans CommV uw persoonsgegevens gebruiken in het kader van het uitvoeren van een met u gesloten samenwerkingsovereenkomst en voor direct marketing (om jouw nieuwe producten of diensten aan te bieden) op basis van ons gerechtvaardigd belang om te ondernemen.

Jolien Berghmans CommV bewaart uw persoonsgegevens niet langer dan strikt nodig is om de doelen te realiseren, waarvoor uw gegevens worden verzameld en voor de duur zoals door de wet bepaald.

Jolien Berghmans CommV verstrekt uw persoonsgegevens alléén aan derden indien dit nodig is voor de uitvoering van een overeenkomst met u, of om te voldoen aan een wettelijke verplichting (bijv. boekhouder).

Indien u niet wil dat wij uw gegevens verwerken om direct marketing, volstaat het ons dat mee te delen op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Via dat adres kan u ook altijd vragen welke gegevens over u verwerkt worden en ze verbeteren of laten wissen, of ze vragen over te dragen. Als u het niet eens bent met de manier waarop uw gegevens verwerkt worden, kan u zich wenden tot de Commissie voor de bescherming van de persoonlijke levenssfeer (Drukpersstraat 35 te 1000 Brussel).