Skip to main content

Jolien   (    )   Berghmans

communiceert open (    )

Hoi, ik ben Jolien! Als coach en onderneemster ben ik gedreven om mensen en organisaties op professioneel vlak te inspireren en te versterken. Dat doe ik via meerdere diensten waarmee ik écht het verschil kan maken:

Geïntegreerd aanbod van HR-consultancy en coaching

Na het behalen van mijn bachelor Personeelswerk ging ik aan de slag als consultant om bedrijven op HR-vlak te ondersteunen en projecten tot een goed einde te brengen. Op basis van die ervaring en kennis vanuit de praktijk zette ik vervolgens de stap om zelfstandige te worden.

Terwijl bij aanvang de focus voornamelijk lag op HR Consultancy, ben ik me al snel steeds meer gaan specialiseren in coaching die ik zowel aan organisaties als individuen aanbiedt.

De combinatie van HR Consultancy en coaching geeft me een raakvlak met zowel de arbeidsmarkt als de interne werking van bedrijven. Zo kom ik tot een breed en geïntegreerd aanbod van professionele diensten die elkaar versterken.

Waarom die haakjes in mijn logo? Deze staan voor ruimte!

  • Voor organisaties maak ik ruimte voor nieuwe opportuniteiten, creativiteit,… Dankzij mijn ondersteuning kunnen zij zich focussen op hun core-business.
  • Voor individuen creëer ik ruimte voor persoonlijke groei en perspectief.

Zin om even te praten?